Σε προεκλογικό της βίντεο η Ρένα Δούρου εξηγεί για την πυρκαγιά στο Μάτι

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Με ένα  βίντεο που επικεντρώνεται στην τραγωδία στο Μάτι, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής  Ρένα Δούρου  επιχειρεί να προσεγγίσει συναισθηματικά τους πολίτες, λέγοντας ότι θα αφιερώσει κάθε της προσπάθεια προκειμένου να μην ξαναζήσουμε τέτοιες μαύρες στιγμές.

Όπως λέει η ίδια, « Επέλεξα να επικεντρωθώ μόνο στη φροντίδα των οικογενειών των θυμάτων και να δουλέψω σκληρά ώστε να μην μας ξαναβρεί μια τέτοια καταστροφή. Το πότε θα ξεσπάσει η επόμενη φωτιά, εξαρτάται από δυνάμεις ανώτερες από εμάς. Η δική μου δουλειά είναι να εξασφαλίσω ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές. Δεν σταματάω να αγωνίζομαι. Διαλέγω να παλέψω: να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις».

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη 21 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, η Ρένα Δούρου θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της θέσουν οι πολίτες, ζωντανά στο Facebook.

Ταυτόχρονα, η κ. Δούρου κάλεσε  τον επίσης υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη σε ντιμπέιτ μπροστά στους πολίτες, σημειώνοντας ότι «αξίζουμε απαντήσεις».