Μητσοτάκης από την Πάτρα: “Οι συνταξιούχοι δεν εξαγοράζονται”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

«Οι συνταξιούχοι δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής. Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη προεκλογική του συγκέντρωση στην Πάτρα για να προσθέσει ότι  στις 26 Μαϊου  θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή.

“Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια , δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής, είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα. “Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές… δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Εμείς δεν είμαστε, ούτε με τους πολλούς, ούτε με τους λίγους. Είμαστε με όλους τους Έλληνες και η δουλειά μας, η δουλειά μου προσωπικά είναι να ενώσω την Ελλάδα σε μία πορεία προς ένα πιο φωτεινό μέλλον, το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον που μας αναλογεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του ασύλου, λέγοντας ότι  «οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και  το άσυλο θα καταργηθεί” .