Με τον Μαρινάκη η προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Την προεκλογική του συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι πραγματοποίησε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Μαζί του ήταν  και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έγινε αποδέκτης θερμής αποδοχής από τους συγκεντρωμένους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πειραιά νικητή”,  Γιάννης Μώραλης εξήγησε ότι έχει αφήσει πίσω του όλες τις κομματικές δεσμεύσεις και διαθέτει έναν συνδυασμό με ανθρώπους κάθε κομματικής προέλευσης.

«Σε δύο ημέρες ο Πειραιάς θα είναι ξανά νικητής. Όπως όταν, πριν από 4,5 χρόνια ξεκινήσαμε, έτσι και σήμερα θα είμαστε νικητές» σημείωσε κατά την έναρξη της κεντρικής ομιλίας του στην Πλατεία Κανάρη ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Ο Πειραιάς ξέρει να κερδίζει. Ξέρει να μάχεται και να νικάει», τόνισε από το βήμα ο κ. Μώραλης και συμπλήρωσε ότι «όπως ξεκινήσαμε το 2014, με γνώση και εμπειρία, πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, έτσι προχωράμε και σήμερα».

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης, μιλώντας για τους συνεργάτες του, τόνισε ότι πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που αγαπά τον Πειραιά και δεν βάζει κομματικές παρωπίδες. «Θα έρθει η ώρα που θα ψηφίσουμε ο καθένας το κόμμα του. Τώρα ψηφίζουμε για τον Πειραιά μας», επισήμανε ο κ. Μώραλης. Ο επικεφαλής του «Πειραιά Νικητή» σημείωσε ότι, όλο αυτό το διάστημα, στο πλευρό του βρέθηκαν οι φορείς του Πειραιά ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ολυμπιακό σημειώνοντας πως «τον Ολυμπιακό δεν τον είχαμε δίπλα μας αλλά μέσα μας, μέσα στην καρδιά μας».

«Είμαι Ολυμπιακός αλλά κοιτάω όλες τις ομάδες της πόλης μας με το ίδιο μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης, αποδεικνύοντας ότι ως θεσμικός άρχοντας της πόλης φροντίζει να τηρεί όλες τις ισορροπίες όταν πρόκειται για αθλητικά θέματα.

«Είμαστε πλέον ένας αξιόπιστος δήμος που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Οι προμηθευτές θέλουν πλέον να δουλεύουν με τον δήμο Πειραιά» τόνισε ο κ. Μώραλης για να σχολιάσει ότι μέσα σε μία τετραετία ο δήμος Πειραιά κατάφερε να ανακάμψει πλήρως οικονομικά.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του δήμου Πειραιά για τη διαχείριση του προσφυγικού ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες του δήμου. «Είμαστε μία πόλη που έχει ζήσει την προσφυγιά και γι’ αυτό δεν μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια στο προσφυγικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

«Σε λίγα χρόνια η πόλη μας θα είναι μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις της Ελλάδας. Ελκυστική για τον κάτοικο του Πειραιά αλλά και τον επισκέπτη, τον Έλληνα και το ξένο. Θέλουμε μία πόλη πιο φιλική και πράσινη, μία πόλη για όλους», σχολίασε ο κ. Μώραλης που έκανε λόγο για φωταγώγηση του Πειραιά μέσω φωτισμού τύπου LED που σταδιακά θα οδηγήσει και σε μείωση των τελών που πληρώνουν οι δημότες.