Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: “Έχουμε σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

«Την Κυριακή, η Ελλάδα έκανε ένα πρώτο σημαντικό βήμα προς μία μεγάλη πολιτική αλλαγή” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για να παραστεί στη σύνοδο του ΕΛΚ.  Όπως είπε “Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις δυνάμεις του εξτρεμισμού, του λαϊκισμού, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν περισσότερο τους Ελληνες. Την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την μείωση των φόρων, πως να αντιμετωπίσουν οι Ελληνες την ανομία στις γειτονιές τους.”

Ο κ.Μητσοτάκης   επανέλαβε ότι: “Καθώς προχωράμε στη διενέργεια των εθνικών εκλογών, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πείσουμε τους Ελληνες ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε την στρατηγική μας. Μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια οι Ελληνες αξίζουν την αλήθεια, ρεαλιστικές λύσεις για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Η ΝΔ θα καταφέρει να τα κάνει πράξη”.

Αναφερόμενος στο θέμα των επενδύσεων  είπε ότι: “Οι αγορές περιμένουν την πολιτική σταθερότητα. Οι άνθρωποι εντός και εκτός Ελλάδας γνωρίζουν ότι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη της οικονομίας, έχουμε ένα καθαρό σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων, πώς θα κάνουμε την Ελλάδα μία φιλική χώρα για τις επενδύσεις. Έχουμε καθαρό σχέδιο για ανάπτυξη στο 4%, ξέρουμε πώς θα το καταφέρουμε και μπαίνουμε σε αυτή την καμπάνια νιώθοντας σιγουριά αλλά και ταπεινότητα, σεβόμενοι και όλους όσοι δε μας ψήφισαν και θα δουλέψουμε σκληρά για να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ότι αξίζουμε την υποστήριξη τους».