Έχουμε απωλέσει το αυτονόητο! Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών σε ταβέρνα που ήταν ο Μπακογιάννης

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Γράφει η Σοφία Λαλιωτίτη

«Ήρθαν τ’ άγρια να διώξουν τα ήμερα».

Με αυτό το απόφθεγμα θα μπορούσε να διακοσμείται ως τίτλος η  είδηση της διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών  όταν εντόπισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη σε ταβέρνα να τρώει μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Και είναι να απορεί κανείς! ΄Έχουμε χάσει το αυτονόητο! Οι υπερασπιστές Κουφοντίνα που σκότωσε τον πατέρα Μπακογιάννη “τα έβαλαν” με τον γιο του δολοφονηθέντος!

Και δεν φθάνει αυτό! Ο Μπακογιάννης αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία, μιας και η φασαρία δεν επεκτάθηκε σε επεισόδια!

Τελικά, οι αυλικοί αποδεικνύονται χειρότεροι από τον δήμιο! Είναι οι «βοηθοί», ένα είδος πολιτών τόσο φανατισμένο και αρρωστημένο που δοκιμάζει την αντοχή της κοινωνίας και την ανεκτικότητα των πολιτών.

Αυτή η ομάδα  αντιεξουσιαστών που φώναζε συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα στη θέα του Μπακογιάννη, έρμαιοι της ιδεοληψίας τους και της αρρωστημένης τους εμμονής εκτροχιάζονται με την ανοχή της Πολιτείας. Όταν  σκοτώνεις έναν άνθρωπο για να υπερασπισθείς μια ιδέα, δεν είναι η υπεράσπιση μιας ιδέας, είναι ο φόνος ενός ανθρώπου.

Η υπόθεση Κουφοντίνα για την κοινωνία έχει μπει στο αρχείο. Κανείς δε νοιάζεται αν κάνει ή δεν κάνει απεργία πείνας.  Ο φάκελος 17 Ν έκλεισε αφήνοντας πίσω δολοφονημένους και μια κοινωνία ανάστατη.

Η αριστεροσύνη δοκιμάζεται και γίνεται κουβάρι με την ευαισθησία και την ανοχή της  Πολιτείας.

Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο…

https://tv.in.gr/uploads/20190529/081151_mpak.mp4?_=1