Το περιοδικό Forbes  αποθεώνει την Ύδρα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Tο ενδιαφέρον του περιοδικού  Forbes  τραβά ένα ελληνικό νησί του Αργοσαρωνικού, η Ύδρα, γράφοντας διθυραμβικά σχόλια για την ομορφιά του.  Μία ελληνική παραλία φιγουράρει σε μια νέα λίστα με τις ομορφότερες της Ευρώπης, που ανέδειξε η ιστοσελίδα European Best Destinations και παρουσιάζει σε πρόσφατο άρθρο του το Forbes. Πρόκειται για την παραλία του Βλυχού στην Ύδρα!

To Forbes ξεχώρισε και προτείνει στους αναγνώστες του να επισκεφτούν φέτος εννέα από τις παραλίες της λίστας της European Best Destinations, η οποία περιλαμβάνει αρκετά «κρυφά διαμάντια» αλλά και περισσότερο γνωστές, ρομαντικές και πανέμορφες παραλίες σε όλη την Ευρώπη.

«Αυτό το εντυπωσιακό ελληνικό νησί έχει τη φήμη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για διασημότητες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συλλέκτες και έμποροι πλημμυρίζουν την ήρεμη παραθαλάσσια πόλη», γράφει το Forbes και συνεχίζει: «Όσον αφορά το γιατί οι άνθρωποι προσελκύονται από περιοχές σαν αυτή, ο λόγος συνοψίζεται στα εξής: ομορφιά, ντιζάιν, λαμπεροί άνθρωποι, αλλά και δικτύωση κατά τη διάρκεια των διακοπών».

Το άρθρο ενημερώνει τους αναγνώστες για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να φτάσει κανείς στην αρχοντική Ύδρα από την Αθήνα, ενώ για την παραλία του Βλυχού αναφέρει: «Από το λιμάνι της Ύδρας η παραλία απέχει 30 λεπτά με τα πόδια. Ο Βλυχός είναι μια από τις μοναδικές αμμώδεις παραλίες της Ύδρας. Η άμμος μεταφέρθηκε εκεί από έναν Άγγλο».

Οι υπόλοιπες οκτώ παραλίες της Ευρώπης που φιγουράρουν στη λίστα του Forbes είναι οι εξής:

  1. Pasjaca Beach, Κροατία
  2. Nugal Beach, Κροατία
  3. Porthminster Beach, Αγγλία
  4. St. Nicholas Island, Μαυροβούνιο
  5. Saleccia Beach, Κορσική
  6. Numana Alta Beach, Ιταλία
  7. Positano Beach, Ιταλία
  8. Cala Pregonda, Μινόρκα, Ισπανία