Αλέξης Τσίπρας: “Πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και να χάνεις”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε τη μάχη των μαχών που είναι οι εθνικές εκλογές», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά εκλογικά περίπτερα της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου στο Σύνταγμα.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και όλους όσους έδωσαν την μάχη αυτών των εκλογών και όπως είπε: έδωσαν μία «μάχη πολιτικού πολιτισμού και υπερασπίστηκαν τις αξίες τους» και πρόσθεσε ότι στην πολιτική όπως και στη ζωή, πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και να χάνεις, σημασία έχει να σηκώνεσαι και να παλεύεις.

Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε  ότι  οι υποψήφιοι θα πρέπει την επόμενη τετραετία να αγωνιστούν για να κάνουν καλύτερες τις πόλεις και τις περιφέρειες.

Σημείωσε ότι το νέο εκλογικό σύστημα που εφαρμόστηκε προβλέπει τη συνεννόηση και την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, είπε ο πρωθυπουργός, «είναι γνωστές, όπως και οι αντιθέσεις, αυτές δεν θα αλλάξουν, ωστόσο στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια θα δοθεί η δυνατότητα όπου υπάρχει κοινός τόπος θα δοθεί η δυνατότητα να υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών»