Μπακογιάννης: “Θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Εκατοντάδες ψηφοφόροι υποδέχθηκαν στην παλιά βουλή τον νέο δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. «Υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να πω εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί κάθε άνθρωπος είναι ένα παζλ από άλλους ανθρώπους. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, για την τιμή και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από εδώ και πέρα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον δήμο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είθισται να λένε ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας. Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία».

Ο κ. Μπακογιάννης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  τα μέλη της οικογένειάς του και συνέχισε λέγοντας «τώρα τέρμα τα λόγια. Ότι είπαμε, είπαμε. Τώρα έχει δουλειά, δουλειά δουλειά. Πρέπει όλοι μαζί να μπορούμε να περπατάμε στους δρόμους της Αθήνας με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να κρατήσετε αυτό. Το μαζί. Από αύριο δεν υπάρχουν πια παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο, υπάρχει μόνο μια παράταξη για το καλό της Αθήνας».

«Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, να δώσουμε αυτή την όμορφη μάχη, να πατήσουμε το γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη. Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά», είπε και στη συνέχεια απευθυνόμενος στο πλήθος τους ρώτησε αν… είναι «μέσα», με τον κόσμο να ανταποκρίνεται θετικά μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.