Χαμός στο twitter με την ήττα ΣΥΡΙΖΑ: “Αλέξη πες αλεύρι… Τριτώνει όπου να ‘ναι!!”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Mε χιουμοριστικά σχόλια αντιμετώπισε το Twitter την μεγάλη υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2019 και δεν σταμάτησε να τρολάρει την κυβέρνηση, η οποία είδε τον χάρτη της Ελλάδας να γίνεται γαλάζιος! Πολλοί ψάχνουν να βρουν το ροζ του ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη της Ελλάδας, ενώ άλλοι καυτηριάζουν τις σκαφάτες διακοπές του Αλέξη Τσίπρα”.

“Μπομπ, μην το ψάχνεις, δεν υπάρχει”.

“Το βλεπες. Το παιξες?”

“Για δες καιρό που διάλεξε, η κάλπη να σε πάρει, τώρα που έχει κότερα και μπόλικο χαβιάρι.”

“Αλέξη πες αλεύρι… Τριτώνει όπου να ναι!! ”

“Να δείτε που ο Τσίπρας θα αναβάλει τις εκλογές του Ιουλίου λόγω αποχής. Και τέλος πάντων αν δεν τον δω να τις προκηρύσσει δεν θα το πιστέψω”.

“Σαρωτική η «επιτυχία» του αριστερού ηθικού #ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε έναν δήμο ούτε μια περιφέρεια τέλος πάντων. Και 9.3% πίσω στις ευρωεκλογές! Αμ την «αύξηση» των ποσοστών του Νάσου και της #Δουρου που την πας. Μια χαρά δηλαδή. Όπως θα έλεγε και η Τασία δεν το λες και ήττα!#Εκλογές_2019”

“Από Ρένα Δούρου 1000 φορές Πατούλη (λαϊκή ρήση)”.

“Στην Κουμουνδούρου χαίρονται που Δούρου και  Ηλιόπουλος «αύξησαν τα ποσοστά τους» παρότι η αύξηση των ποσοστών είναι δεδομένη για όλους όσους συμμετέχουν στον 2o γύρο. Αν ήταν άλλοι, θα μιλούσα για θράσος αλλά εδώ δεν μπορώ να αποκλείσω την αγνή και ανόθευτη ηλιθιότητα”.

“Τώρα με τον Πατούλη θα τρώμε με χρυσά κουτάλια”.