Αλλάζει ρότα επικοινωνίας με τους πολίτες ο πρωθυπουργός

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Πρώτη κίνηση του πρωθυπουργού μετά την ήττα στις εκλογές, είναι η αλλαγή της επικοινωνιακής πολιτικής, καθώς διαπιστώθηκε “ρίγμα” συνεννόησης με  τους πολίτες. Ήδη, ο πρωθυπουργός δρομολογεί στοχευμένες επισκέψεις στην επαρχία το επόμενο διάστημα , ενώ δόθηκε η οδηγία σε κορυφαία στελέχη να πυκνώσουν τις εμφανίσεις τους στα μέσα ενημέρωσης και να αρχίσουν περιοδείες σε πόλεις.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να αναλάβει καθήκοντα κυβερνητικής εκπροσώπου  η μέχρι σήμερα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου,  η οποία  τοποθετείται και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στο πλαίσιο της  καλύτερης δυνατής εκπροσώπησης του γυναικείου φύλου.

Παράλληλα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης παραμένει ο “εξ απορρήτων”  συνεργάτης , ο οποίος θα συμμετέχει, μεταξύ άλλων, σε όλες τις συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις  πρωινές  συνεδριάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου θα συμμετέχουν ο Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Αλέξης Χαρίτσης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.