Μπακογιάννης: Δεν θα χάσουμε ούτε λεπτό – Έχουμε πολλή δουλειά

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Με δική του πρωτοβουλία, ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο Αθηνών, όπου συναντήθηκε με τον απερχόμενο Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Μπρούλια.

«Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μια μέρα. Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Θέλουμε να πατήσουμε γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης.

«Φυσικά η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει την ευθύνη της πόλης μέσα στο καλοκαίρι. Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό να οργανώσουμε μία ομαλή μετάβαση. Θέλω λοιπόν να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Μπρούλια, τον κύριο Δήμαρχο, για την πολύ καλή συνάντηση εργασίας. Βεβαίως είναι μόνο η αρχή. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε μπροστά μας και αυτό το οποίο κρατάω, το οποίο είναι πάρα πολύ πολύτιμο νομίζω για όλους, είναι το πνεύμα συνεργασίας, αλληλοσεβασμού. Όλοι μαζί στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά», σημείωσε.

Συνεχίζοντας ο νέος Δήμαρχος Αθηνών υπογράμμισε ότι «το ζητούμενο είναι να κάτσουμε κάτω να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε πολλά ανοιχτά θέματα. Βεβαίως έχουμε την τύχη να έχουμε ένα ολοκληρωμένο, ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, ένα σοβαρό επιχειρησιακό σχέδιο. Ξέρουμε όμως ότι μπροστά μας υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Δεν έχουμε άλλοθι. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα λεπτό».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπρούλιας ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο Δημαρχείο της Αθήνας το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον συγχαρώ και από κοντά. Η Αθήνα, τα τελευταία οκτώ χρόνια της δημαρχιακής αρχής Καμίνη, εισήλθε σε τροχιά σταθερότητας και συνεχούς ανόδου. Η Αθήνα έχει πλέον ισχυρά οικονομικά, διαφάνεια, διαθέτει πόρους και σχέδιο για έργα, έχει ισχυρή θέση στην Ευρώπη και ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει μια πολύ κρίσιμη αποστολή να αναζητήσει συνθέσεις ώστε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του πολίτη».