Στον Πολάκη απαντά η Αρβελέρ: “Σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα!”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Με το γνωστό χιούμορ που διαθέτει  η Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ σχολίασε, μιλώντας στην Καθημερινή, τα όσα έγραψε για εκείνη σε ανάρτησή του στο facebook o αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σημειώνεται ότι ο κ.Πολάκης είχε γράψει στο Facebook ότι η κ. Αρβελέρ έχει δηλώσει «υποταγή» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας συνέντευξη της, όπου έλεγε ότι «όταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί».

Η ιστορικός -βυζαντινολόγος, ανέφερε: «Σήμερα έμαθα ότι με βρίζει ο Παύλος Πολάκης. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία. Δεν θα σχολιάσω την ανάρτησή του. Αλλά σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα!

Ένα μόνο θα σας αναφέρω: από τη μια πλευρά μου επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο Πολάκης. Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι έχω δίκιο. Και κάτι ακόμα: ο μόνος Πολάκης που θέλω να ξέρω είναι ο Γεώργιος Πολάκης».