Μετά τον σάλο πάγωσε ο πρωθυπουργός τις μετατάξεις

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Παγώνουν οι μετατάξεις, με παρέμβαση του πρωθυπουργού, προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, μετά από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διορίζουν τις κόρες τους και τις συζύγους τους.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Βούτσης σε επικοινωνία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, από τις 64 συνολικά μετατάξεις που είχαν αποφασιστεί να γίνουν μέσα στο πλαίσιο της κινητικότητας στο δημόσιο, έχουν πραγματοποιηθεί οι 33 (έχουν λάβει ΦΕΚ και ουσιαστικά έχουν γίνει). Οι υπόλοιπες, όπως είπε ο κ. Βούτσης παγώνουν, προκειμένου να σταματήσει η λογική του «Συριζαϊκού τσουνάμι».

«Επειδή έχει δημιουργηθεί το κλίμα αυτό, μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, παγώνουμε και αναστέλλουμε την περαιτέρω διαδικασία, τις υπόλοιπες μισές μετατάξεις», είπε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Αυτό δείχνει την πρέπουσα ευαισθησία αλλά και ότι δεν υπάρχει επιλεκτική αντιμετώπιση για ανθρώπους που δουλεύουν εδώ κα δεν είναι κομματικοί Συριζαίοι. Σε αυτό το δεύτερο ήμισυ, εξ όσων γνωρίζω, είναι και η κόρη της κ.Χριστοδουλοπούλου.

Αναφερόμενος στην περίπτωση της πρώην συζύγου του που εμφανίζεται στα πρόσωπα που μετατάχθηκαν, ο πρόεδρος είπε πως βρίσκεται στη Βουλή ήδη από το 2007, πριν ακόμα ο ίδιος εκλεγεί βουλευτής. «Δεν ντρέπονται λίγο;», αναρωτήθηκε.