Ανατριχίλα: Ο Κιμ πέταξε στρατηγό του σε δεξαμενή με πιράνχας!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν θανάτωσε έναν στρατηγό του πετώντας τον σε δεξαμενή γεμάτη πιράνχας, την οποία μάλιστα διατηρεί στο σπίτι του στην Πιονγιάνγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επέλεξε με αυτό τον τρόπο να “τιμωρήσει” τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κατηγορήθηκε για σχεδιασμό πραξικοπήματος σε βάρος του Κιμ.

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο στρατηγός ήταν το τελευταίο θύμα της τρομακτικής αυτής μεθόδου εκτέλεσης στη Βόρεια Κορέα.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι σύμφωνα με πληροφορίες, πριν τον ταΐσουν στα σαρκοβόρα ψάρια, του είχαν κόψει τα χέρια και τον κορμό με μαχαίρια, ενώ δεν διευκρινίζεται αν πέθανε από τα τραύματά του προτού καταλήξει στην δεξαμενή.

Η Daily Star σχολιάζει ότι ο Κιμ φέρεται να εμπνεύστηκε την ανατριχιαστική αυτή μέθοδο εκτέλεσης από την ταινία του 1977 «Η κατάσκοπος που με αγάπησε» (“The Spy who Loved Me”) του Τζέιμς Μποντ, όπου ο «κακός» Κάρλ Στρόμπεργκ δολοφονούσε τους αντιπάλους του πετώντας τους σ’ ένα ενυδρείο γεμάτο με καρχαρίες.