Νέα διάκριση για την Παπαστράτος: Βραβεύτηκε ως “Επιχείρηση της Χρονιάς”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Σε “Επιχείρηση της Χρονιάς” ανακηρύχθηκε η εταιρεία Παπαστράτος ΑΒΕΣ κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας».

Την εκδήλωση διοργανώνει η Direction Business Network, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη στήριξη και της Τράπεζας Πειραιώς.

Όπως τόνισαν οι διοργανωτές, η ανάδειξη της «Επιχείρησης της Χρονιάς» προκύπτει από τον κατάλογο των 20 επικρατέστερων μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων, βάσει των οικονομικών τους στοιχείων, ο οποίος καταρτίζεται από την ειδική επιτροπή βραβεύσεων της διοργάνωσης. Στη συνέχεια, η «Επιχείρηση της Χρονιάς» αναδεικνύεται από το αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην οποία συμμετέχουν περισσότερα από 7.500 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Το βραβείο παρέλαβε ο Χρήστος Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος ΑΒΕΣ, ο οποίος τόνισε ότι η διάκριση αυτή οφείλεται στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας, οι οποίοι είναι οι 1420 εργαζόμενοί της.

Το βραβείο «Ιστορική Επιχείρηση», που απονέμεται σε εταιρεία η οποία σύμφωνα με το έτος ίδρυσης της, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 80 έτη, παρέλαβαν ο ΟΣΕ και η Τσιμέντα Τιτάν ΑΕ.

Το Αριστείο Διεθνούς Έλληνα Επιχειρηματία, που απονέμεται σε Έλληνα επιχειρηματία που διαπρέπει εκτός συνόρων, «αναδεικνύοντας τις αρετές και το επιχειρηματικό πνεύμα της φυλής στο παγκόσμιο στερέωμα», έλαβε ο Πάνος Γερμανός, ο ιδρυτής του Ομίλου Olympia.