Η τρυφερή έκπληξη στον Τριντό που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Το να είσαι παιδί Πρωθυπουργού δεν είναι απλή υπόθεση για διάφορους λόγους. Αυτό το ξέρει καλά ο ηγέτης του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, καθώς είναι γιος του πρώην Πρωθυπουργού, Πιερ Έλλιοτ Τριντό (1968–1979 και 1980–1984).

Πλέον ο Τζάστιν, εκτός από Πρωθυπουργός, είναι και μπαμπάς τριών παιδιών (Hadrien, Ella-Grace Margaret και Xavier James), τα οποία υπεραγαπά όπως όλοι οι μπαμπάδες τα παιδιά τους…

Μαζί με τόσους άλλους γονείς, έτσι κι εκείνος δυσκολεύεται να αφιερώσει τον χρόνο που θα ήθελε στην οικογένειά του, καθώς το βαρύ του πρόγραμμα δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Τελικά όμως πήγε… “το βουνό στον Μωάμεθ”, αφού η μικρή του κόρη μπήκε στο γραφείο του μπαμπά της κάνοντάς του την πιο όμορφη έκπληξη της ημέρας! Λογικό ήταν ο Τριντό να τρελαθεί από χαρά καθώς είδε την κόρη του να μπαίνει στο γραφείο και να τρέχει στην αγκαλιά του!

Τις φωτογραφίες από την τρυφερή στιγμή “ανέβασε” ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κι όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση έκανε θραύση!

Βεβαίως δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή Ella-Grace μπήκε στο γραφείο του…

Ο Καναδός Πρωθυπουργός λατρεύει την οικογένειά του γι’ αυτό και προσπαθεί όσο γίνεται να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του και τα παιδιά τους, αφήνοντας για λίγο πίσω τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχει ένας πολιτικός ηγέτης…

Με την όμορφη σύζυγό του Σόφι Γκρεγκουάρ και τα τρία τους παιδιά στο Ταζ Μαχάλ