Η βρετανική “The Telegraph” αποθεώνει τη Νάξο και άλλα νησιά για ιδανικές οικογενειακές διακοπές

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Την χώρα μας ως  τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες αποθεώνει  η βρετανική The Telegraph, στην ταξιδιωτική σελίδα της Travel  και υμνεί την ελληνική φιλοξενία. την μεσογειακή κουζίνα και τον ιστορικό πλούτο της Ελλάδας. Επιλέγει να αναδείξει την ομορφιά ειδικά της Νάξου και της Κρήτης, τα δύο αυτά νησιά τα τοποθετεί στις πρώτες επιλογές για τις οικογενειακές διακοπές.

Όπως αναφέρει, “η Νάξος είναι εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά, προσφέροντας άφθονες και αμμώδεις παραλίες με μικρές ξενοδοχειακές μονάδες και δυνατότητες για θαλάσσια σπορ. Η Κρήτη από τη μεριά της προσφέρει μια πλειάδα από άριστα κλαμπ με ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά, όπου η επίβλεψη γίνεται από πιστοποιημένο προσωπικό“.

Επίσης, αναφορά κάνει και σε  Κέρκυρα, Τολό και στα κοντινά στην Αθήνα νησιά, Ύδρα και Σπέτσες. Η  Ρόδος μνημονεύεται ως ένας προορισμός που διακρίνεται για τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα με All Inclusive πακέτα.

Τα ήρεμα νερά του Ιονίου πελάγους προσφέρουν τη δυνατότητα στις οικογένειες να γνωρίσουν τις χαρές τις ιστιοπλοΐας, μέσα από εξειδικευμένα πακέτα. Στην ίδια γειτονιά, οι Παξοί λατρεύονται από πλούσιους Ιταλούς και ιδιοκτήτες σκαφών, καθώς τα τιρκουάζ νερά, αποτελούν δυνατό πόλο έλξης για αυτούς. Τέλος τα νησιά των Κυκλάδων προτείνονται για να τα γνωρίσουν διαδοχικά οι οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών“.

Από το αφιέρωμα δε θα μπορούσε να απουσιάσει και η  Αθήνα και όπως επισημαίνει, αποτελεί δέλεαρ για οικογένειες με παιδιά στην προ-εφηβεία, καθώς συνδυάζει τη γνωριμία με την ιστορικότητα της πόλης και τις αποδράσεις στα νησιά από το λιμάνι του Πειραιά.