Παραλήρημα Μπαχτσελί: “Να δει ο Τσίπρας τι θα πάθει”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

«Θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του, που ρίξαμε στη θάλασσα της Σμύρνης», δήλωσε σε μια επιθετική ρητορική κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος ΜΗP της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος προέβη σε ιδιαίτερα προκλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις.

Στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, ο Μπαχτσελί επιτέθηκε στην Ελλάδα και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν».

«H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα», τόνισε ο ηγέτης των Τούρκων εθνικιστών και κατέληξε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».