Πάμε Μεγάλη Βρετανία; Να “πετάξουμε” από εκεί για Κέρκυρα – Φτηνές διακοπές με τη “βούλα” των προσφορών

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Και ενώ για πολλούς Έλληνες, οι διακοπές σε κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί φαντάζει “όνειρο θερινής νυκτός”, καθώς είναι ιδιαίτερα υψηλό το κόστος, για άλλες εθνικότητες είναι πιο εφικτό, καθώς με τα πακέτα προσφορών γίνονται άκρως δελεαστικές οι μεταβάσεις προς τη χώρα μας.

Για παράδειγμα, η Κέρκυρα αναδεικνύεται γι’ αυτό το καλοκαίρι ως ένας από τους φθηνότερους προορισμούς πακέτων διακοπών για τους Βρετανούς. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από  έρευνα που διενήργησε η Travelsupermarket.com όσον αφορά το κόστος του πακέτου βάσει αναχώρησης από διαφορετικά βρετανικά αεροδρόμια.

Για παράδειγμα με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Λονδίνου, το πακέτο διακοπών για μία τετραμελή οικογένεια, προκειμένου να μεταβεί για διακοπές στην Κέρκυρα ανέρχεται κατά άτομο στα 369 λίρες! Με αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ ανέρχεται στο ποσοτό των 299 λιρών κατά άτομο! Όπως προκύπτει η πανέμορφη Κέρκυρα είναι στη λίστα με τους 5 φθηνότερους προορισμούς στα πακέτα με αναχώρηση από τα αεροδρόμια του Μ.Βρετανίας.

Η έρευνα διενεργήθηκε σε αναζητήσεις διακοπών 7 διανυκτερεύσεων και τριών έως πέντε αστέρων, την περίοδο από την 1η Μαϊου έως τις 17 Ιουνίου 2019, για αναχωρήσεις από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Επίσης, για Κρήτη προσφέρονται φθηνά πακέτα από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ και για Ζάκυνθο από το αεροδρόμιο Λίβερπουλ – από 318 λίρες το άτομο, για 7 διανυκτερεύσεις 2 ενηλίκων.