Ρεκόρ για την Huawei: Στα 10 εκατ. οι πωλήσεις της σειράς Huawei P30

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι πωλήσεις της σειράς Huawei P30, καθώς σε ελάχιστο χρόνο έφτασαν τα 10 εκατομμύρια, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του τμήματος συσκευών κινητής τηλεφωνίας του Huawei, Kevin Ho.

Μιλώντας στο Mobile World Congress (MWC) – Global Device Summit στη Σανγκάη, ο Kevin Ho, δήλωσε: «Οι πωλήσεις smartphones της Huawei για φέτος έφτασαν τις 100 εκατομμύρια μονάδες μόλις στις 30 Μαΐου, αρκετά νωρίτερα από τον χρόνο που χρειάστηκε για τις ίδιες πωλήσεις πέρυσι, το 2018. Ο όγκος των πωλήσεων της σειράς HUAWEI P30, έφτασε τις 10 εκ. μονάδες μέσα στις πρώτες 85 μέρες μετά το λανσάρισμα! Ο χρόνος που χρειαστήκαμε για να φτάσουμε τις πωλήσεις των 10 εκ. τηλεφώνων, είναι κατά 62 ημέρες λιγότερος από τον αντίστοιχο χρόνο που πήρε η σειρά HUAWEI P20». Οι τρεις αυτοί μήνες, αποτελούν το νέο ρεκόρ πωλήσεων για τις ναυαρχίδες της Huawei.
 
Οι επενδύσεις της Huawei έχουν ξεπεράσει τα 480 δισ. Υuan (61 δισ. Ευρώ) την τελευταία δεκαετία, στοχεύοντας στην παγίωση της τεχνολογικής της υπεροχής. Πεποίθηση της Huawei είναι ότι η συνεχής εξέλιξη και η τεχνολογική υπεροχή θα συνεχίσουν να επεκτείνουν τα όρια των δυνατοτήτων των smartphones και να δημιουργούν μία έξυπνη εμπειρία χρήσης που θα περιλαμβάνει όλα τα σενάρια της καθημερινότητας των καταναλωτών. Πάνω σε αυτό εδράζεται η εμπιστοσύνη της τεράστιας κοινότητας χρηστών Huawei.