Εμφάνιση Τσίπρα στον ΣΚΑΪ – Παραμένει το εμπάργκο για τα στελέχη

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Απόφαση-έκπληξη για πολλούς η απόφαση Τσίπρα για εμφάνιση στον ΣΚΑΪ. Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί τι τον οδήγησε σε αυτήν, ώστε να μιλήσει για όλα το βράδυ της Τρίτης 2/7/2019 στην Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

«Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας»

Όπως λέει, ένας πολίτης από την Τρίπολη ήταν εκείνος που τον παρότρυνε να δώσει τη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, καθώς φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό «αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το ντιμπέιτ, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άσε τον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Κανονικότατα ισχύει η “απαγόρευση” για όλα τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτησή του

«Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».