Μητσοτάκης: Μειώσεις σε ΕΝΦΙΑ και φόρους κληρονομιάς

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Για ενδεχόμενες μειώσεις σε φόρους κληρονομιάς, αλλά και συνολική πολιτική για την ακίνητη περιουσία, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχτεί την ανασφάλιστη εργασία.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος του κόμματος σημείωσε επίσης ότι δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος,ενώ τα επιδόματα θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

Όσο για το έκτακτο επίδομα των Χριστουγέννων που η Κυβέρνηση Τσίπρα “βάφτισε” ως “13η σύνταξη” και δόθηκε προεκλογικά, θα δοθεί και πάλι στο τέλος του 2020, τη χρονιά από την οποία θα ισχύσουν και οι μειώσεις φόρων, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Συνεχίζοντας ο ίδιος αναφέρθηκε στο Προεδρικό Διάταγμα και τις πληροφορίες ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν θα υπογράψει τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Για την επανεκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι νωρίς να γίνει συζήτηση για το πρόσωπο, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ, ενώ τόνισε πως θα μιλήσει και γι’ αυτό θέμα και για το πρόσωπο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στο τέλος του έτους. Όπως πρόσθεσε, το όνομα του επιτρόπου που θα προτείνει θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.