Ένα πρωτότυπο βίντεο από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Με ένα πρωτότυπο βιντεάκι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, παρουσιάζει την επαγγελματική του διαδρομή μέχρι σήμερα, μέσα από τα πετυχημένα σκίτσα ενός φίλου του και εξιστόρηση του ίδιου.

Όπως γράφει ο κ. Ρουσόπουλος στην ανάρτησή του στο facebook: «Συμβουλεύω πάντα όλους όσους συναντώ στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα, πριν φτάσουν στην κάλπη, να ρίξουν μια ματιά στα βιογραφικά των υποψηφίων. Ορίστε το δικό μου!».

Ανάμεσα στα στοιχεία του βιογραφικού του, αναφέρεται ότι σπούδασε δημοσιογραφία και ελληνικό πολιτισμό, από το 1981 ως το 2000 εργάστηκε ως δημοσιογράφος, έχει βραβευτεί με το βραβείο Μπότση και το βραβείο Τούρκων δημοσιογράφων, ενώ το 2000 ο Κώστας Καραμανλής του εμπιστεύτηκε τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και αργότερα τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Υπήρξε βουλευτής από το 2004 ως το 2009. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο και βέβαια τώρα είναι και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Όσο για τα σκίτσα τα έχει φιλοτεχνήσει ο Γήσης Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι χρόνια φίλος του και «μέσα από τη δουλειά του εξελίχθηκε σε θεματοφύλακα της ελληνικής λαογραφίας», όπως εξηγεί ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.