Κλίμα νίκης στην προεκλογική εκδήλωση της Νίκης Κεραμέως

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο του Βορείου Τομέα της Β’ Αθήνας, Νίκης Κεραμέως, που έγινε στο κατάμεστο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Σπύρος Λούης” στο Μαρούσι.

Σε μία διαφορετική πολιτική εκδήλωση, ο πρώτος λόγος δόθηκε στην κοινωνία, μέλη της οποίας προλόγισαν την κυρία Κεραμέως, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο   δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κ. Παύλος Τσίμας

Τον λόγο πήρε ο πρώην Πρωθυπουργός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος απευθύνθηκε στο ενθουσιώδες κοινό αναφερόμενος στις οικογενειακές καταβολές της κυρίας Κεραμέως και τη νομική κληρονομιά που φέρει το όνομά της, που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά της.

Η Νίκη Κεραμέως δήλωσε πολύ αισιόδοξη για το μέλλον της χώρας, κυρίως μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου. Ανέδειξε την εξαιρετική ευκαιρία για βαθιές τομές στη χώρα, αναφερόμενη ενδεικτικά σε έξι τομείς: στην Οικονομία, την Δικαιοσύνη, την Υγεία, το Δημογραφικό, την Ασφάλεια, την Παιδεία.

“Πιστεύω ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας μας και να δουλέψουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες για όλους. Πιστεύω στη χώρα μας, στις δυνατότητές της, στο ανθρώπινο δυναμικό της”, δήλωσε και καταχειροκροτήθηκε.

“Και πιστεύω βαθιά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, στο τιμόνι μιας ισχυρής, μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης” όλων των Ελλήνων, με ανοιχτή οικονομία, ως κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία πλούτου, με ανοιχτούς θεσμούς, με ασφάλεια για όλους τους Έλληνες.

“Θέλω να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτές τις βαθιές τομές. Θέλω να βοηθήσω και εγώ για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη χρυσή αυτή ευκαιρία. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, ζητώ την ψήφο σας, ζητώ την στήριξή σας.” είπε κλείνοντας την ομιλία της.