Πως σχολίασε η Γεννηματά την συνέντευξη Τσίπρα

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σχολίασε τη συνέντευξη Τσίπρα στο ΣΚΑΪ, λέγοντας πως “θα καταρρεύσει ο Τσίπρας, το επόμενο διάστημα, καθώς δεν έχει κόμμα και αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία”.

Όπως είπε, «έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και το χώρο, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς», συμπληρώνοντας ότι:«Χρεοκόπησε το όνομα Αριστεράς τολμώ να πω, με πολιτικές που εφάρμοσε με τη συνύπαρξη του με τον κ. Καμμένο και την Καραμανλική δεξιά, τώρα δε διστάζει να πουλήσει και την Καραμανλική συνιστώσα. Στα προεκλογικά σποτάκια παρατηρώ ότι ούτε το πρόσωπό του δεν αντέχει τα ψέματα που λέει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός χώρος, είμαστε το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση, ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε τις πιο σκληρές δεξιές πολιτικές. Αυτός δεν κατήργησε την προστασία της α’ κατοικίας, αυτός δε μείωσε κατά 40% τις νέες συντάξεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία δεν κατέρρευσαν λόγω υποχρηματοδότησης;

Η κ.Γεννηματά, αναφερόμενη στο θέμα της τραγωδίας στο Μάτι, είπε ότι: Έκανε λόγο για «ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στο Μάτι». «Κανείς δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, έλεγαν όλοι πόσο καλά τα έκαναν χάθηκαν τόσες ψυχές και κανείς δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη».

«Είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές» διαβεβαίωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.