Τσίπρας για συνέντευξη στον ΣΚΑΪ: “Εγώ το χάρηκα το διασκέδασα είχε μεγάλη τηλεθέαση”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

“Ήταν μια σκληρή συνέντευξη” δήλωσε ο πρωθυπουργός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη για την παρουσία του στο  ΣΚΑΪ ωστόσο, εξέφρασε την  ενόχλησή του γιατί κατά τη διάρκεια της δεν δόθηκε χρόνος για τα σοβαρά οικονομικά και εθνικά θέματα.

«Ήταν μια δύσκολη και σκληρή συνέντευξη, δε με πειράζει αυτό, έχω συνηθίσει να κάνω πολιτικές στο πιο σκληρό περιβάλλον» σημείωσε ο πρωθυπουργός στον ΑΝΤ1, ωστόσο διατύπωσε εκ νέου παράπονα για το γεγονός ότι δε βρέθηκε χρόνο για να συζητηθεί σειρά θεμάτων.

Πάντως, με αφορμή τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή αρνείται την τηλεμαχία: «Εγώ το χάρηκα, το διασκέδασα, είχε πολύ μεγάλη τηλεθέαση εγώ δεν κρύβομαι, ποτέ δεν κρύφτηκα… Πολλά μπορεί να μού καταλογίσει κανείς, άλλα δεν μπορεί να μού καταλογίσει ότι κρύβομαι. Ουδέποτε κρύφτηκα, ενώ ο πολιτικός μου αντίπαλος έχει επιλέξει ασφαλή διέλευση και φιλικά περιβάλλοντα δε θέλει τον τηλεοπτικό διάλογο μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα ποσοστά που έφερε το κόμμα στις ευρωεκλογές, είπε χαρακτηριστικά:    “Δεν μας γύρισαν την πλάτη οι πολίτες, η κάλπη την Κυριακή θα είναι άδεια, το παιχνίδι είναι ανοικτό, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
“Η χώρα λεηλατήθηκε από μερικές μεγάλες οικογένειες, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς του αντιπάλους είπε: «Οταν μιλάνε για ισχυρή ανάπτυξη εννοούν ανάπτυξη για τους ισχυρούς».