“Μπάχαλο” σε διακαναλική συνέντευξη – “Η μάνα σου σε ξέρει”; (video)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Μπροστά στην κάμερα, τσακώθηκαν και διασπάστηκαν στο παραπέντε των εκλογών!

Ο λόγος για τον “κακό χαμό” που έγινε στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», με τους εκπροσώπους των κομμάτων να τσακώνονται, ανταλλάσσοντας υβριστικά σχόλια.

Στη «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε. (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο πήρε ένα στέλεχος του κόμματος “Ελληνικό Όραμα”, ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει την ΕΡΤ και το Star για την κάλυψη της διακαναλικής συνέντευξης τους, ενώ επιτέθηκε στα υπόλοιπα κανάλια το γεγονός ότι δεν κάλυψαν το γεγονός.

Αυτό ενόχλησε τον εκπρόσωπο του κόμματος ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) ο οποίος αποχώρησε μετά από την ένταση που επικράτησε.

Ο  εκπρόσωπος του Ελληνικού Οράματος τόνισε πως το κόμμα του είναι αυτό που έχει την πλειοψηφία στους  ψηφοφόρους που θα επιλέξουν τη «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι το «Ελληνικό Όραμα» είχε κατέβει αυτόνομα στις ευρωεκλογές του Μαΐου και είχε καταλήξει τελευταίο σε πανελλαδικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας 1.976 ψήφους.

Στη διακαναλική όπου έμειναν με το στόμα ανοιχτό όσοι είχαν τους δέκτες τους στην συνέντευξη, ακούστηκαν  φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;».

Δείτε το βίντεο