Χαλάρωση πριν την μάχη: Στο Λαύριο ο Τσίπρας στο Παγκράτι ο Μητσοτάκης

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Πριν από τη μεγάλη εκλογική μάχη της Κυριακής οι δύο μονομάχοι πήραν μια μικρή «ανάσα», για το καθιερωμένο γεύμα με τους δημοσιογράφους. Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε ταβερνάκι του Λαυρίου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επέλεξε ένα καφέ στο Παγκράτι.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε σε ταβερνάκι στο λιμάνι του Λαυρίου ευδιάθετος και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αυριανή εκλογική διαδικασία. Εκτός από τους δημοσιογράφους, το παρών έδωσαν και οι Πάνος Σκουρλέτης, Χρήστος Σπίρτζης, Έφη Αχτσιόγλου και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού. Το μενού περιελάμβανε ουζομεζέδες και άφθονο ούζο, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα χαλαρό και τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει από τραπεζάκι σε τραπεζάκι και να συζητά με τους δημοσιογράφους.

Ευδιάθετος και χαλαρός έφτασε στο Musique καφέ στο Παγκράτι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το ραντεβού με τους δημοσιογράφους είχε κλειστεί στον ίδιο χώρο όπου είχε πραγματοποιηθεί και η συνάντησή τους πριν από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Ο πρόεδρος της ΝΔ σε πολύ χαλαρό κλίμα συνοδεύονταν από στελέχη της ΝΔ και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε το πώς πήγε η προεκλογική εκστρατεία και τις εκτιμήσεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.