Κλειστό το εκλογικό τμήμα όπου θα ψήφιζε ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, παρατηρούνται προβλήματα στην διαδικασία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην Πάτρα, το σχολείο που πρόκειται να ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, είναι κλειστό. Το σχολικό συγκρότημα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα, όπου έχει ανακοινωθεί πως θα ψηφίσει ο κ. Παπανδρέου, όχι μόνο είναι κλειστό, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει και λουκέτο στην πόρτα.

Εκτιμάται ότι ενώ λειτούργησε ως εκλογικό τμήμα στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές δεν συμπεριλήφθηκε στο σύνολο των σχολείων, στα οποία διενεργούνται εκλογές.

Προφανώς οι επιτελείς του Γ. Παπανδρέου (και άλλοι πολίτες) δεν φρόντισαν να ενημερωθούν για τις πιθανές αλλαγές στα εκλογικά τμήματα σε σχέση με τις ευρωεκλογές, παρ’ όλες τις ανακοινώσεις-προτροπές προς τους ψηφοφόρους από τα ΜΜΕ!

Τελικά ανακοινώθηκε πως  ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 το πρωί, στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.