Μπέρδεμα με τον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter!

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ένα τεχνικό μπέρδεμα στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter, προκάλεσε η εναλλαγή Μητσοτάκη-Τσίπρα στο μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως πρωθυπουργός, ανεβάζοντας -ο ίδιος ή συνεργάτες του που χειρίζονται τα social media- στον επίσημο λογαριασμό @primeministerGR την δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα έξω από το Προεδρικό μέγαρο, όπου μόλις είχε ορκιστεί:

Ωστόσο εκεί αποκαλύφθηκε και το μπέρδεμα. Οι συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού που χειρίζονται τα social media άλλαξαν την φωτογραφία, βάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο αυτή η φωτογραφία συνοδεύει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις. Έτσι, εμφανίζεται σαν να τουιτάρει ο Κ. Μητσοτάκης τις ατάκες του Αλ. Τσίπρα. Από την υποστήριξη Τίμμερμανς μέχρι την απλή αναλογική!

Ένα αντίστοιχο μπέρδεμα είχε συμβεί και στο twitter του Αμερικανού προέδρου το περίφημο @POTUS με την εναλλαγή Ομπάμα-Τραμπ. Όταν παρέλαβε ο νέος πρόεδρος αποφασίστηκε να σβηστούν όλα τα προηγούμενα τουίτς του Ομπάμα (τα οποία μεταφέρθηκαν σε άλλο λογαριασμό το @POTUS44), οπότε το timeline έμεινε κενό για να τουιτάρει σε κενό πεδίο ο Τραμπ. Οι ακόλουθοι του λογαριασμού πάντως κρατήθηκαν.