Το πρώτο ραντεβού του Άδωνι Γεωργιάδη για το Ελληνικό

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στο twitter φωτογραφία από την συνάντησή του με τον Οδυσσέα Αθανασίου, τον επικεφαλής της Lamda Development και πρόσθεσε οτι ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να ξεμπλοκάρει το έργο  στο Ελληνικό και αυτό θα γίνει.

Πρόκειται φυσικά για μία συνάντηση συμβολική του νέου Υπουργού με τον κ.Αθανασίου που έρχεται αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Το συγκεκριμένο έργο μετρά 4 χρόνια καθυστέρησης, ενώ πριν από μερικές ημέρες υπήρξε νέα εμπλοκή, μετά την τελευταία ΚΥΑ που εξέδωσε η κυβέρνηση Τσίπρα και που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη  διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, είχε δηλώσει ότι το έργο θα ξεμπλοκάρει.

Όπως έγραψε στο τουίτερ: “Η πρώτη μου συνάντηση στο Υπουργείο μου ήταν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamda Development κ. Οδυσσέα Αθανασίου για να δούμε συνολικά όλες τις εκκρεμότητες για το Ελληνικό. Ο Πρωθυπουργός ⁦Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή αυτό το έργο να ξεμπλοκάρει και αυτό θα γίνει!