Αναλυτής της Barclays συμβουλεύει την αγορά μετοχών του Facebook

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Αναλυτής της Barclays επισημαίνει ότι η μετοχή του Facebook έχει μία ελκυστική αποτίμηση και αποτελεί μια σπουδαία αγοραστική ευκαιρία.

Πρόκεται για μία εκτίμηση, η οποία συνδέεται με το “τρελό ράλι ανόδου” της μετοχής του Facebook, η οποία έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 50% μέχρι στιγμής φέτος, ενώ τον Απρίλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε τα πλέον πιο θετικά αποτελέσματα α’ τριμήνου, πέρα από κάθε προσδοκία.

Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, η The Wall Street Journal και το Reuters μετέδωσαν ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου έχει δικαιοδοσία να διεξαγάγει έρευνα για τυχόν παραβίαση της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας από την εταιρεία.

Ο αναλυτής της Barclays, ο  Ross Sandler διατήρησε τη σύσταση “Overweight” για τη μετοχή της Facebook, προβλέποντας ότι η εταιρεία θα εμφανίσει ισχυρά αποτελέσματα β’ τριμήνου.

“Αναμένουμε ότι η Facebook θα ανακοινώσει έσοδα και κέρδη ανά μετοχή που θα ξεπεράσουν τις εκτιμήσεις μας αλλά και τις συγκλίνουσες προβλέψεις και θα αυξήσουν τις θέσεις στον τίτλο”, έγραψε. “Η μετοχή του Facebook είναι πολύ φθηνή για να συνεχίσουμε να την αγνοούμε”, πρόσθεσε.