Σαν σήμερα ο Θάνος Αξαρλιάν πέφτει νεκρός από τη ρουκέτα της τρομοκρατίας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Σαν σήμερα, ο άτυχος φοιτητής , ο Θάνος Αξαρλιάν, σε ηλικία μόλις 20 χρόνων, πέφτει νεκρός από τη ρουκέτα  της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.

“Ήταν ένα τραγικό λάθος. Το μοναδικό λάθος της 17Ν» ανέφερε προκλητικά στο βιβλίο του ο Κουφοντίνας, υποστηρίζοντας πως “για περίπου ένα μήνα τα μέλη «της κεντρικής ομάδας» έκαναν διαδοχικούς ελέγχους στο σημείο για να σιγουρευτούν πως δεν θα υπάρχει κάποιο αθώο θύμα”. Δυστυχώς όμως υπήρξε! 

Ήταν η “παράπλευρη απώλεια της τρομοκρατίας!  Ο άτυχος φοιτητής, περπατούσε αμέριμνα στην οδό Καραγιώργη Σερβίας και βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν χτυπήθηκε από τα θραύσματα της ρουκέτας που η 17Ν εκτόξευσε εναντίον του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Το Πανελλήνιο πενθεί συγκλονισμένο  από τον θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν και για πρώτη φορά η τρομοκρατική οργάνωση αρχίζει όσο ποτέ άλλοτε να αμφισβητείται ανοιχτά.
Η οικογένειά του, οι φίλοι του και δεκάδες άνθρωποι ουδέποτε μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον άδικο χαμό του. Κάθε χρόνο στις 14 Ιουλίου, τελείται ένα σιωπηλό αλλά μεστό μηνυμάτων και έντονα συναισθηματικό φορτισμένο μνημόσυνο στη μνήμη του Θάνου.
Η ελληνική κοινωνία ξεχειλίζει από οργή για τους στυγνούς τρομοκράτες για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος!