Νέα ευέλικτα στεγαστικά δάνεια από την HSBC

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 2 λεπτά

Νέους ευνοϊκότερους όρους στα στεγαστικά της δάνεια προσφέρει εφεξής η  τράπεζα HSBC. Συγκεκριμένα  αυξάνει, υπό προϋποθέσεις, τη μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής των δανείων από 15 σε 25 έτη και το μέγιστο ποσοστό χρηματοδότησης στο 75% της αξίας του ακινήτου, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους πελάτες της να αποκτήσουν σπίτι.

Τα ανανεωμένα στεγαστικά δάνεια της  παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και δεύτερης κατοικίας, ανακαίνιση και μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες. Tο περιθώριο των επιτοκίων ξεκινά από 2,75% για μεταφορά δανείου από άλλη τράπεζα και από 3,50% για νέο δάνειο.

Ειδικότερα:

Δάνεια για αγορά κατοικίας και μεταφορά δανείων από άλλη Τράπεζα:

•    Χρηματοδότηση έως 60% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου έως 25 έτη.
•    Χρηματοδότηση έως 70% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου έως 15 έτη.
•    Χρηματοδότηση έως 75% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου έως 10 έτη.

Δάνεια για εργασίες ανακαίνισης:

•    Χρηματοδότηση έως 50% της αξίας της ανακαίνισης, (ποσό δανείου έως 60.000 ευρώ και διάρκεια έως 10 έτη).

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής του τομέα Retail Banking & Wealth Management και Marketing της  δήλωσε: «Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα της HSBC Beyond the Bricks που δημοσιεύσαμε πρόσφατα οι καταναλωτές δείχνουν ξανά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αγορά του δικού τους σπιτιού. Και στην Ελλάδα διαπιστώνουμε ότι το τελευταίο διάστημα και μετά από μια παρατεταμένη περίοδο κρίσης, παρατηρείται ανανεωμένο ενδιαφέρον για την αγορά κατοικίας. Διαπιστώνοντας, λοιπόν, αυτή την τάση αποφασίσαμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τα στεγαστικά μας δάνεια, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας».