Βελόπουλος: “Οι ΜΚΟ είναι μπίζνες – Είσαι φιλάνθρωπος; Παρ’ τους σπίτι σου (τους μετανάστες)”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

“Πρέπει να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες”, είπε από το βήμα της βουλής,   ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις.

«Οι ΜΚΟ είναι μπίζνες. Είσαι φιλάνθρωπος; Πάρ’ τους σπίτι σου», συνέχισε και τόνισε ότι «πρέπει να σταματήσουν τα επιδόματα στους μετανάστες. Αποτροπή και πρόληψη είναι αυτό. Από πότε είναι ο Αφγανός και ο Πακιστανός πρόσφυγας;»

Ο κ. Βελόπουλος, αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών και ζήτησε να κληθεί από τη δικαιοσύνη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για να απαντήσει γιατί βιάστηκε να υπογράψει τη συμφωνία.

Απευθυνόμενος στον κ. Δένδια, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης είπε: «Διάβασα στο Bloomberg, ότι θέλετε να συνεργαστείτε με τη Τουρκία. Το ίδιο και με την Αλβανία. Έχουμε διμερείς διαφορές, την ΑΟΖ. Δεν λέμε να μαλώσουμε, αλλά έχουμε διαφορές»

Παράλληλα τόνισε ότι: «Δεν γεννιούνται Έλληνες. Ο Έλληνας δεν γεννάει πλέον. Υπάρχουν ευρωπαϊκά πρότυπα για να το αλλάξουμε αυτό. Στην Ουγγαρία, για παράδειγμα, η έγκυος παίρνει άτοκο δάνειο και απαλλάσσεται από φόρο εισοδήματος».

Αναφερόμενος στο θέμα του ασύλου,  είπε ότι «δεν μπορείς να είσαι φοιτητής 20 χρόνια, πουθενά δεν συμβαίνει αυτό».