Χαμός στο Τουίτερ από τις δηλώσεις Κώστα Καραμανλή

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη, η δήλωση υπουργού της σημερινής κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ότι ο άνθρωπος που δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας!

Μία δήλωση που αν μη τι άλλο σοκάρει για το πως αντιλαμβάνεται ο υπουργός μερίδα ανθρώπων που αδυνατεί να πληρώσει εισιτήριο στα μέσα συγκοινωνίας, “ως αποβράσματα της κοινωνίας”!

“Άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών

Σε συνέντευξη στον Άρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στο φαινόμενο αυτό, λέγοντας πως όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο θα πρέπει να νιώθουν ως «αποβράσματα της κοινωνίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και στην Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους “τζαμπατζήδες”. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο μετρό».
Δείτε κάποια σχόλια και ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα: