Μυλωνάς: “Σε τροχιά ανάπτυξης η Εθνική Τράπεζα”

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

“Σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης έχει μπει η  Εθνική Τράπεζα” ανέφερε στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ Παύλος Μυλωνάς.

Ο ίδιος ανέφερε  ότι η Εθνική Τράπεζα είναι η πρώτη τράπεζα που προχωρά σε ανταμοιβή των συνεπών πελατών της “οι οποίοι με μόχθο παρέμειναν ενήμεροι στην εξυπηρέτηση των δανείων τους”.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λειτουργική αναδιάρθρωση της Τράπεζας και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, ο κ. Μυλωνάς επεσήμανε ότι τον τελευταίο χρόνο έχει επιτευχθεί μια αναπάντεχη αφύπνιση του Οργανισμού.

Όπως είπε, σε συμφωνία με τον Σύλλογο Εργαζομένων η Τράπεζα προχωράει στο πλαίσιο της επιχειρησιακής σύμβασης σε ανανέωση του δανεισμού εργασίας της Τράπεζας που δεν έχει αλλάξει για δεκαετίες. “Οι ικανοί πρέπει να επιβραβεύονται και να αναγνωρίζονται νωρίς στην καριέρα τους ώστε να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και να αποτελούν το φυτώριο για τη μελλοντική ηγεσία της Τράπεζας” είπε ο κ. Μυλωνάς.

Αναφερόμενος στο θέμα του ΛΕΠΕΤΕ (του λογαριασμού επικούρησης των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας) ο κ. Μυλωνάς είπε ότι χωρίς τη συναίνεση της ΕΤΕ που μέχρι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις, προωθήθηκε αιφνιδιαστικά από την προηγούμενη κυβέρνηση, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ένας νόμος που δεν ευσταθεί ούτε στη λογική ούτε στη νομική του υπόσταση.