Τέλος εποχής για την αλυσίδα “Glou” που είχε κυριαρχήσει στην αγορά με τα ανδρικά κοστούμια

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o επιχειρηματίας Γιώργος Γλου ανακοίνωσε το τέλος της γνωστής αλυσίδας Glou, που κυριάρχησε στην ελληνική αγορά για δεκαετίες και είχε δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name στα ανδρικά κοστούμια.

Έπειτα από 34 χρόνια, έβαλε λουκέτο και το τελευταίο κατάστημα Glou, το οποίο βρισκόταν στην οδό Τσαμαδού 30 στον Πειραιά.

Ο όμιλος Glou, των αδελφών Γιώργου και Αντώνη Γλου, μέχρι και το 2010 κυριαρχούσε στον κλάδο της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης. Τη χρονιά εκείνη ξέσπασε η διαμάχη με τον γερμανικό όμιλο Puma και έκτοτε άρχισε η πτώση.«Glou τέλος, τουλάχιστον προς ώρας, εννέα παιδιά έχουμε κ μια ζωή μπροστά μας. Όλα ξεκίνησαν εδώ Πειραιάς Τσαμαδού κ όλα τελείωσαν εδώ έπειτα από 34 χρόνια» αναφέρει ο κ. Γλου, αναρτώντας και μια φωτογραφία από το εσωτερικό του συγκεκριμένου καταστήματος.

«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες εργαζόμενους – στυλοβάτες, τους εκατοντάδες προμηθευτές – συνεργάτες, μα πάνω απ’ όλα τα εκατομμύρια πελατών που όλα αυτά τα χρόνια μας γιγάντωσαν με την εμπιστοσύνη τους, αν κάποιοι (γνωστοί κ μη εξαιρετέοι) δεν μας πολεμούσαν λυσσαλέα , ακόμη αυτή η εταιρεία θα μεγαλουργούσε. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ (πόσο λίγο είναι) στους γονιούς μας για τη δυνατότητα, τη συμπαράσταση, τη συνεργασία που μας έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια» συνεχίζει.