Νisea: Νέα καινοτόμα εφαρμογή που κανονίζει τα πάντα για τα “εν πλω” ταξίδια μας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το Νisea, μία νέα καινοτόμα εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα για όσους έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με πλοίο για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το Νisea συνδυάζει 3 βασικές λειτουργικότητες: αγορά εισιτηρίων, real time πληροφορία για τα δρομολόγια και αποθήκευση των εισιτηρίων μας.

Έτσι λοιπόν, μέσα από την εφαρμογή μπορεί κανείς να κλείσει τόσο τα εισιτήρια, όσο και τα εισιτήρια της παρέας, αλλά και να πραγματοποιήσει ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίων για διαφορετικά δρομολόγια και από διαφορετικές εταιρίες.

Μπορεί επίσης να αποθηκεύσει τα εισιτήρια, έτσι ώστε όταν έρθει η μέρα του ταξιδιού, να μην υπάρξει ταλαιπωρία με τις αναζητήσεις των confirmation mails.

Το Nisea, δίνει ακόμα τη δυνατότητα μέσα από την live tracking σελίδα του να βλέπουμε real time τα δρομολόγια των πλοίων σε Αιγαίο, Ιόνιο και Αδριατική, τις ώρες άφιξης, το χρόνο καθυστέρησης εάν υπάρχει και παρέχει γενικές πληροφορίες για τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια.

Σε λίγες μέρες αναμένεται και η νέα προσθήκη στην εφαρμογή, με την οποία θα μπορούν οι χρήστες να βρίσκουν και να κλείνουν δρομολόγια με ανταπόκριση για τα πιο απόμερα και άγονα νησιά.