Απαρηγόρητος ο σύντροφος της άτυχης αστροφυσικού- Ακαριαίος ο θάνατός της

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ρεπορτάζ της Daily Mail δημοσιεύει σχόλια εθελοντή που μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της άτυχης αστροφυσικού στην Ικαρία.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο εθελοντής σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», αναφερόμενος στον σύντροφο  της Νάταλι Κρίστοφερ, ο οποίος  «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της.

Η ιστοσελίδα, αναφέρει ότι  ο σύντροφός της, Κυριάκος, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε. Ήταν απαρηγόρητος και σύμφωνα με μαρτυρία ενός εθελοντή, ούρλιαζε όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συνέχισε.

Το πόρισμα του Ιατροδικαστή

Η 34χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε πάνω της βράχος, κατά την διάρκεια τρεξίματος, όπως είπε και ο ιατροδικαστής μετά την αυτοψία που έκανε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Ολα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης που βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε την σορό της άτυχης κοπέλας  και το γύρο χώρο.