Στο νοσοκομείο βρέθηκε ελεγκτής που έκανε έλεγχο σε πιτσαρία-Του επιτέθηκε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Άλλο ένα περιστατικό με επίθεση σε ελεγκτή της εφορίας από επιχειρηματία!  Ιδιοκτήτης πιτσαρίας λίντσαρε ελεγκτή της ΑΑΔΕ, που επιχείρησε να τον ελέγξει.Το περιστατικό συνέβη στο Πλατανιά Μαγνησίας κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πιτσαρία από κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, στο κατάστημα- το οποίο είχαν «ξαναγράψει» το 2017- διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις. Κατά την ώρα που ο ελεγκτής συνέτασσε το φύλλο ελέγχου, ο άνδρας της ιδιοκτήτριας τον χτύπησε στο χέρι και προσπάθησε να επιτεθεί με καρέκλα στη γυναίκα ελεγκτή. Αποτέλεσμα ήταν ο ένας  ελεγκτής  να εισαχθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στην ωλένη.

Ο δράστης εξαφανίστηκε, προκειμένου  να αποφύγει το αυτόφωρο. Η αστυνομία που μετέβη στο κατάστημα συνέλαβε την ιδιοκτήτρια, την οποία, όμως, άφησε μετά από λίγο ελεύθερη καθώς είχε εμπλακεί στο συμβάν μόνον φραστικά.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί άμεσα για την ανεύρεση και σύλληψη του δράστη και επικοινώνησε  με τον ελεγκτή για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.