Βόλτα με μηχανή ο Πούτιν παρέα με τους “Λύκους της Νύχτας”(video)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Βόλτες με μια μηχανή, φορώντας δερμάτινα, έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβαιναν στη Μόσχα για να διαδηλώσουν κατά της διακυβέρνησης του Ρώσου  προέδρου, με το σύνθημα “κάτω ο τσάρος”, ζητώντας να επιτραπεί να μετάσχουν στις τοπικές εκλογές της ρωσικής πρωτεύουσας τον ερχόμενο μήνα, υποψήφιοι της αντιπολίτευσης. Μάλιστα, η  αστυνομία έχει προχωρήσει  σε συλλήψεις 275 ατόμων.

Ειδικότερα, ο Πούτιν  έκανε βόλτες με μια μηχανή Ural στην Κριμαία συντροφιά με μια παρέα εθνικιστών μοτοσικλετιστών, τους «Λύκους της Νύχτας». Εθεάθη μάλιστα να βολτάρει χωρίς κράνος δίπλα στον ηγέτη της λέσχης, Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοφ, γνωστό και ως «Ο Χειρουργό”.

Ο Πούτιν βρέθηκε στη Σεβαστούπολη για να μετάσχει στις ετήσιες εκδηλώσεις της λέσχης μοτοσικλετιστών, που είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της  προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσίας». Αργότερα ο Πούτιν απευθύνθηκε στους μοτοσικλετιστές φίλους του, λέγοντας ότι αποτελούν «άριστο παράδειγμα για τους νέους της χώρας».