Στο επίκεντρο της συνάντησης Μώραλη και Γεωργιάδη το “Μaster Plan” της Cosco

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Τις ανησυχίες του για τα επενδυτικά σχέδια της Cosco στον Πειραιά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και κατασκευή  πολυκαταστήματος “mall “στο λιμάνι εξέφρασε ο  δήμαρχος  Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, παρουσία του υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα σήμερα τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να τον ενημερώσω για θέματα που αφορούν ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις (ΕΣΠΑ), επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Πειραιά, καθώς και θέματα που αφορούν στο Master Plan του ΟΛΠ. Ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχει μια σταθερή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πειραιά και του υπουργείου».

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Συναντήσαμε τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο μιλήσαμε για όλα τα ζητήματα του Πειραιά, όπως την απορρόφηση του ΕΣΠΑ – στην οποία ο Πειραιάς αποτελεί υπόδειγμα- και βεβαίως για τη μεγάλη επένδυση της Cosco, όπου και ακούσαμε τις ανησυχίες του δημάρχου για την ανέγερση του πολυκαταστήματος.
Είμαστε σε μια διαδικασία συνεργασίας για να δούμε πως θα προχωράμε όπως πρέπει μπροστά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».