Πόρος: Γνωστός Ρώσος επιχειρηματίας ο ένας από τους δύο επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες  έρχονται στο φως για την ταυτότητα των δύο Ρώσων επιβατών του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο.

Ρωσικά μέσα μεταδίδουν ότι  το ένα από τα δύο θύματα, είναι ο διάσημος Ρώσος επιχειρηματίας Μιχαήλ Αμπράμοβ , ιδρυτής του  «Μουσείου Ρωσικών Εικόνων».

Ο συνεπιβάτης του στο ελικόπτερο, ονομάζεται Ντάβελ Ακολίνιν και ήταν συνεργάτης του Αμπράμοβ, ωστόσο τα ρωσικά ΜΜΕ δεν έχουν μεταδώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για εκείνον.

Την είδηση του θανάτου του 56χρονου Ρώσου επιχειρηματία  Μιχαήλ Αμπράμοβ,  επιβεβαίωσε στο ρωσικό πρακτορείο Ria, ο συνεργάτης του και πρώην υπάλληλος του μουσείου, Σεργκέι Μπριούν. «Αρχικά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Όμως μου το επιβεβαίωσε ο προσωπικός του βοηθός. Υπάρχουν άνθρωποι που επικοινώνησαν με την οικογένειά του και μίλησαν με τον διευθυντή του μουσείου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι νεκρός».

Ο Αμπράμοβ ήταν γνωστός φιλάνθρωπος. Μεταξύ άλλων, είχε βοηθήσει με τα πρότζεκτ του βετεράνους και ορφανά, ενώ είχε συμβάλλει και στην κατασκευή εκκλησιών και σιντριβανιών, αναφέρει το Ria.