Λύθηκε το μυστήριο με το πόδι στο τραπεζάκι: Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε …χιούμορ

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αρνητικά σχόλια, έκανε η περίφημη φωτογραφία του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον να έχει βάλει το πόδι του στο τραπεζάκι κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνάντησής του με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Τελικά το μυστήριο λύθηκε και την απάντηση την έδωσε ένας δημοσιογράφος του Reuters, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο που καταγράφει την ακριβή στιγμή που τραβήχτηκε και η φωτογραφία, το οποίο επιτρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια ευχάριστη και χιουμοριστική σκηνή ανάμεσα στον Εμανουέλ Μακρόν και στον Μπόρις Τζόνσον.

Ο Γάλλος πρόεδρος είπε αστειευόμενος στον Μπόρις Τζόνσον ότι το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να βάλει κάποιος τα πόδια του (repose-pieds).

Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ο Βρετανός τοποθέτησε δήθεν τα πόδια στο εν λόγω τραπεζάκι, μιμήθηκε δηλαδή με χιούμορ την ιδέα του Μακρόν, και τα ξανακατέβασε αμέσως. Όμως η φωτογραφία είχε τραβηχτεί και το κακό είχε γίνει.