Με χαμόγελα έγινε η ορκωμοσία του Κώστα Μπακογιάννη στην Ακαδημία Πλάτωνος

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και όχι στο δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά όπως συνηθιζόταν μέχρι σήμερα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Μαζί του ορκίστηκαν και οι νέοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου, καθώς και αρκετοί πολιτικοί.  Μαζί του η σύζυγός του Σία Κοσιώνη,  τα τέσσερα παιδιά του, όπως και άλλοι άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Αθηναίων δεν ορκίζεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, αλλά στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς ήθελε να δείξει ότι από την πρώτη στιγμή των καθηκόντων του θα δώσει τη μάχη της καθημερινότητας στην πόλη, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων της Αθήνας. Κι επίσης διότι η Ακαδημία Πλάτωνος είναι μία από αυτές τις γειτονιές που εκτός από τα μεγάλα τους προβλήματα έχουν κρυμμένους θησαυρούς, σύγχρονους αλλά και ιστορικούς, που στόχος είναι αναδειχθούν αλλάζοντας την εικόνα της πόλη.

Δείτε το video με το οποίο ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε πριν από λίγες ημέρες του πολίτες στην ορκωμοσία.