ΕΛΑΣ: Στον εισαγγελέα ο Μπαλάσκας για τα περί “σκουπιδιών” στα Εξάρχεια (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Στην εισαγγελία παραπέμπει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ τον συνδικαλιστή εκπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ, Σταύρο Μπαλάσκα, που έκανε λόγο για «σκουπίδια» στα Εξάρχεια, σχολιάζοντας την αστυνομική εκκένωση τεσσάρων κτηρίων υπό κατάληψη. Παράλληλα με την εντολή του Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολίασε ότι με τη νέα διοίκηση, ξεκίνησε «μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας».

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν διευκρινίσεις για τα λεγόμενά του. «Με την παρομοίωση σκουπίδια εννοείται την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας;» ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον συμπαρουσιαστή της να συμπληρώνει: «όχι τους ανθρώπους;».

«Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι» απάντησε.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα στον ΣΚΑΙ