Ο νεαρός πυροσβέστης που διάβαζε στις βάρδιες μπήκε 13ος στο Τμήμα Πληροφορικής Θεσσαλίας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Με διάβασμα ανάμεσα στις βάρδιες, κατάφερε να περάσει στη σχολή που ήθελε: Ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης μας αποδεικνύει, ότι η θέληση νικά τα εμπόδια. Το 2016 τελειώνοντας το 1ο Λύκειο Λαμίας, καταφέρνει να περάσει με εξετάσεις 13ος στην Πυροσβεστική. Το 13αρι φαίνεται πως είναι ο τυχερός του αριθμός αφού  πέρασε 13ος στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το 2016 ο Παναγιώτης ξεκινά την τετραετή του εκπαίδευση στην Σχολή Πυροσβεστών. Κατά τη διάρκεια της, χρειάστηκε να μετακινηθεί από την Λαμία στην Αθήνα, στην Πτολεμαϊδα και από εκεί την 1η Μαρτίου μετά την ορκωμοσία του, στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου όπου ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα πυροσβέστη.

Τα όνειρα όμως για τον Παναγιώτη, δεν σταματούν. Το ανήσυχο πνεύμα του, τον οδηγούσε στο να κυνηγήσει ένα δεύτερο πτυχίο, αυτή την φορά στην Πληροφορική. Και ούτε… οι φωτιές κατάφεραν να τον σταματήσουν. Ταυτόχρονα με την Σχολή Πυροσβεστών και ανάμεσα στα καθήκοντα του, διάβαζε. Είχε κρατήσει ό,τι υλικό υπήρχε από τις προηγούμενες εξετάσεις του και ανάμεσα στο δύσκολο πρόγραμμα του, έβρισκε χρόνο να μελετά. Για φροντιστήρια και πολύωρη προετοιμασία, ούτε λόγος. Λίγες ώρες όμως που ξέκλεβε από την έντονη καθημερινότητα του, ήταν τελικά αρκετές για να τον οδηγήσουν σήμερα στην επιτυχία!

Πηγή: lamianow