“Ο τολμών νικά”: 47χρονη βοηθός νοσηλεύτρια μπήκε πρώτη στην Ιατρική Λάρισας

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Ο άνθρωπος ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και να βάζει στόχους, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται.
Ποτέ δεν είναι αργά ή αλλιώς όποιος επιμένει..νικά! Ο λόγος για την 47χρονη Σμαράγδα Λιάτσικου που είναι βοηθός νοσηλεύτριας και μπήκε στην Ιατρική Λάρισας, την πρώτη και μοναδική της επιλογή! Η 47χρονη έδωσε την προσπάθειά της από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, όπου φοιτούσε.

Η 47χρονη συγκέντρωσε 19.435 μόρια και εισάγεται στη μοναδική σχολή που είχε συμπληρώσει στο Μηχανογραφικό της. Η ίδια μίλησε στο magnesianews μόλις ενημερώθηκε για την επιτυχία της κατά τη διάρκεια της δουλειάς της: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν μπορώ καν να περιγράφω τη χαρά μου. Είχα βάλει μόνο μία σχολή στο Μηχανογραφικό μου και αυτή ήταν η Ιατρική Λάρισας. Πριν λίγο έμαθα ότι εισάγομαι πρώτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η 47χρονη αριστούχος.

Η Σμαράγδα Λιάτσικου είναι εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική της πόλης, ως Βοηθός Νοσηλεύτρια και είναι μητέρα δύο παιδιών 21 και 19 χρόνων. Κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο που φαινόταν πριν χρόνια απραγματοποίητο! Επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στο σχολείο και τώρα εισάγεται στην σχολή που ήθελε την Ιατρική Λάρισας.