Κρουαζιέρα: Η Costa Cruises βάζει “ρότα” για τη Δ. Μεσόγειο

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτό

Έντονος αναμένεται ο ανταγωνισμός στον τομέα της κρουαζιέρας το προσεχές έτος καθώς η μία μετά την άλλη οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται σ αυτόν τον τομέα δημοσιοποιούν τα προγράμματά τους με προορισμούς της Δ. Μεσογείου.
Στο πλαίσιο αυτό η Costa Cruises ανακοίνωσε τις 14ημερες κρουαζιέρες της.
Ειδικότερα ο πρώτος απόπλους από Σαβόνα έχει προγραμματιστεί στις 6 Δεκεμβρίου του προσεχούς έτους με προσεγγίσεις σε Μασσαλία, Βαρκελώνη, Ηράκλειο, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Πειραιά, Παλέρμο και Νάπολη.
Ο δεύτερος απόπλους που είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιανουαρίου του 2021 περιλαμβάνει προσεγγίσεις σε Μασσαλία, Βαρκελώνη, Ηράκλειο, Χάϊφα, Κουσάντασι, Παλέρμο και Νάπολη.
Μάλιστα η εταιρεία αναμένεται να ρίξει σ αυτόν το ιδιότυπο ανταγωνισμό τα βαριά της όπλα δηλαδή τα νεότευκτα υπό κατασκευή σήμερα πλοία, ευρισκόμενα στα ναυπηγεία Meyer στο Τούρκου της Φινλανδίας, Costa Smeralda και Costa Toscana.
Να σημειωθεί ότι η Costa Cruises και η Le Cesarine η εταιρεία εστίασης που χαρακτηρίζεται ως«πρεσβευτής» της Ιταλικής κουζίνας υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας. Έτσι οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της Costa Cruises που θα επισκέπτονται τη Ρώμη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καλό παραδοσιακό φαγητό αυθεντικές ιταλικές σπεσιαλιτέ και τους ανάλογους με την περίσταση οίνους δια χειρός Le Cesarine.